Croatian English German Italian

 

Početna

O nama

Pčelinji proizvodi

Apiterapija

Galerija

Kontakt

O nama

Naši kontejneri
Naše obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG) bavi se pčelarstvom od 1989. godine. U početku su poslove obavljali Marica i Zvonko, a sada značajan dio i sinovi Ivan i Adam. Pčelarimo s LR košnicama od kojih je veći dio seleći. Smještene su na kontejnerima sa po 48 košnica koje selimo pojedinačno vlastitim kamionom. Takav način selidbe smatra se vrlo dobrim zbog toga što se koristi samo jedan kamion, kontejneri zauzimaju malo mjesta, košnice su osigurane od krađe i dr.

Uz proizvodnju raznih sorti meda, čija kvaliteta je potvrđena visokim priznanjima na raznim natjecanjima, bavimo se i proizvodnjom ostalih pčelinjih proizvoda, voska, peluda, propolisa i matične mliječi.

Posebno smo ponosni na proizvodnju matične mliječi, najvrjednijeg pčelinjeg proizvoda, što spada u najsloženije pčelarske poslove koji zahtjevaju posebna znanja i vještine. Od naših proizvoda, matične mliječi, propolisa, peluda i meda proizveli smo pripravak Hipokratov med koji ima široku primjenu kod raznih zdravstvenih problema.